Citroen C4 Cactus Test Sürüşü Türkçe : Yeni c4 cactus ne kadar yakıyor, kaç para, bagajı nasıl ve daha fazlası için.

Citroen C4 Cactus Test Sürüşü Türkçe : Yeni c4 cactus ne kadar yakıyor, kaç para, bagajı nasıl ve daha fazlası için.. Yetişkin yolcu güvenliğinden yüzde 82, çocuk. Yeni citroen c4 cactus 2018 baba oğul test videosu ile karşınızdayız. Citroen'in tasarımı ile dikkatleri üzerine toplayan modeli c4 cactus'ü seda beltan özenen ve cem özenen'in anlatımı ile uzun bir rotada test ettik. 2019 c4 cactus iç mekan özellikleri. Özellikle aile kullanımı özelliklerine dikkat çektiğimiz otomobili, hem tasarım hem motor özellikleri hem tüketim hem de kullanışlılığı yönünden ele aldık.

Otomotiv sektöründe tasarım savaşları her geçen gün daha da şiddetlenerek devam ediyor. Bu testten 4 yıldız alarak ayrıldı. Otomobil dünyam 236.150 views5 year ago. Citroen c4 cactus'te ilk dikkat çeken şey, şüphesiz tasarımı. Citroen'in tasarımı ile dikkatleri üzerine toplayan modeli c4 cactus'ü seda beltan özenen ve cem özenen'in anlatımı ile uzun bir rotada test ettik.

Citroen C4 Cactus Test Surusu Yorum Inceleme Youtube
Citroen C4 Cactus Test Surusu Yorum Inceleme Youtube from i.ytimg.com
Otomotiv sektöründe tasarım savaşları her geçen gün daha da şiddetlenerek devam ediyor. Bol teknoloji, yeterince yol konforu. Www.onurtestsurusunde.com olarak gerçekleştirdiğimiz citroen c4 cactus test sürüşü sırasında otomatik park özelliğini test ettik! Citroen c4 cactus euro ncap testleri. Citroen c4 cactus | test. Citroen c4 cactus euroncap çarpışma testine 2014 yılında girdi. Baris inselel 17 temmuz 2018. Avrupa'da ilk kez kullanılan progressive hydraulic cushions™ (kademeli hidrolik destekli süspansiyon sistemi) var örneğin!

Bugün citroen c4 cactus modelinin test sürüşünü gerçekleştirecek ve yorumlarımızı sizle paylaşacağız.

Citroen c4 cactus hakkında tüm sorularınızın cevabı videomuzda. İlk bakışta dikkatleri üzerine çeken citroen c4 cactus'un gerçekten alışılmışın dışında bir görünümü var. Hidrolik destekli yeni süspansiyonlar ve yeni koltuklarla beraber, en yeni nesil bağlantı teknolojileriyle beraber gelen citroen c4 cactus, ayrıca eski modele. Bu testten 4 yıldız alarak ayrıldı. Bugün citroen c4 cactus modelinin test sürüşünü gerçekleştirecek ve yorumlarımızı sizle paylaşacağız. Öncelikle test otomobilimizin renginin son derece şık olduğunu belirtelim. Araba testleri, araba testi, otomobil testleri, otomobil testi. Yetişkin yolcu güvenliğinden yüzde 82, çocuk yolcu güvenliğinden yüzde 79, yaya yolcu güvenliğinden yüzde 80 ve güvenlik yardımcılarından yüzde 56. Yeni c4 cactus ne kadar yakıyor, kaç para, bagajı nasıl ve daha fazlası için. Ancak çekim yaptığımız yerlerde de yağmura yakalanınca benim. Fransız marka zaten sıradışı tasarımlarıyla tanınıyor. Citroen c4 cactus'te ilk dikkat çeken şey, şüphesiz tasarımı. Citroen c4 cactus test sürüşü.

Yetişkin yolcu güvenliğinden yüzde 82, çocuk. 1.2 puretech 110 beygir gücü benzinli motor ve 1.6 bluehdi 110 beygir. Madrid, i̇spanya'da üretilen c4 cactus, iki farklı motor seçeneği ile geliyor. Citroen c4 cactus hakkında tüm sorularınızın cevabı videomuzda. Bu yılın ilk 6 altı ayında 820 adetlik satış yakaladı ve b segmenti crossover.

Citroen Grand C4 Picasso Multimedia By Benchmarkpl
Citroen Grand C4 Picasso Multimedia By Benchmarkpl from i.ytimg.com
Biz citroen c4 cactus bir crossover olarak konumlandırılmış, ama gerçekten nedir? Sıra dışı bir tasarıma sahip olan citroen c4 cactus 'ün ön bölümü, picasso modelinden tanıdık. Araba testleri, araba testi, otomobil testleri, otomobil testi. İç mekanı oldukça teknolojik ve işlevsel. Maalesef, test aracım olmadığı için fazla ayrıntı veremiyorum. Ve citroen kompakt hatchback segmentinin beklentilerine göre yenilediği c4 cactus modelini i̇stanbul şehir içinde yaptığı bir lansmanla tanıttı, ama dizel motora ise etg6 otomatik, eat6 tam otomatik şanzımanın sarsıntısız sürüşü yanında benim test ettiğim dizel motorlu aracın şanzımanı yani etg6. Otomotiv sektöründe tasarım savaşları her geçen gün daha da şiddetlenerek devam ediyor. Citroen c4 cactus test sürüşlerim maalesef oldukça yağmurlu günlere denk geldi.

Hidrolik destekli yeni süspansiyonlar ve yeni koltuklarla beraber, en yeni nesil bağlantı teknolojileriyle beraber gelen citroen c4 cactus, ayrıca eski modele.

1.2 puretech 110 beygir gücü benzinli motor ve 1.6 bluehdi 110 beygir. Citroen c4 cactus euroncap çarpışma testine 2014 yılında girdi. Ve citroen kompakt hatchback segmentinin beklentilerine göre yenilediği c4 cactus modelini i̇stanbul şehir içinde yaptığı bir lansmanla tanıttı, ama dizel motora ise etg6 otomatik, eat6 tam otomatik şanzımanın sarsıntısız sürüşü yanında benim test ettiğim dizel motorlu aracın şanzımanı yani etg6. Bu testten 4 yıldız alarak ayrıldı. Citroen c4 cactus dizel otomatik kombinasyonu ile sürüşü rahat, geniş iç mekanında sessizlik ve rahatlık hakim, citroen markasına güven kalitesi sayesinde. Bugün citroen c4 cactus modelinin test sürüşünü gerçekleştirecek ve yorumlarımızı sizle paylaşacağız. Ön bölümde büyük bir marka logosu, ince farlar ve küçük radyatör ızgarası dikkat çekiyor. Almak daha iyidir hangisinin anlamak için. Test aracımızın arka kısmını detaylandırırsak 3d efektli led stop grubu, tasarımı ve teknolojisi ile özgün bir görünüme sahip. Test aracı yoktu o yüzden kullanımı ile ilgili yorum yapamayacağım. Otomobil dünyam 236.150 views5 year ago. Araba testleri, araba testi, otomobil testleri, otomobil testi. 2019 c4 cactus iç mekan özellikleri.

Cactus'te de bu geleneği citroen c4 cactus, euro ncap güvenlik testinden 4 yıldız aldı. Özellikle aile kullanımı özelliklerine dikkat çektiğimiz otomobili, hem tasarım hem motor özellikleri hem tüketim hem de kullanışlılığı yönünden ele aldık. Citroen c4 cactus hakkında tüm sorularınızın cevabı videomuzda. 2019 c4 cactus iç mekan özellikleri. Yaşam alanına geçtiğimiz zaman dış tasarımına bakarak düşündüğümüz genişlikten citroen c4 cactus euroncap çarpışma testine 2014 yılında girdi.

Citroen C4 Cactus Images 29 Of 37 Cars Data Com
Citroen C4 Cactus Images 29 Of 37 Cars Data Com from www.cars-data.com
Avrupa'da ilk kez kullanılan progressive hydraulic cushions™ (kademeli hidrolik destekli süspansiyon sistemi) var örneğin! Citroen'in tasarımı ile dikkatleri üzerine toplayan modeli c4 cactus'ü seda beltan özenen ve cem özenen'in anlatımı ile uzun bir rotada test ettik. Citroen c4 cactus hakkında tüm sorularınızın cevabı videomuzda. Www.onurtestsurusunde.com olarak gerçekleştirdiğimiz citroen c4 cactus test sürüşü sırasında otomatik park özelliğini test ettik! Aracın ön yüzünde dikkat çeken noktaların başında büyük marka logosu, kaş şeklinde gözüken, üst tarafa konumlandırılmış. Fransız marka zaten sıradışı tasarımlarıyla tanınıyor. Biz citroen c4 cactus bir crossover olarak konumlandırılmış, ama gerçekten nedir? Bugün citroen c4 cactus modelinin test sürüşünü gerçekleştirecek ve yorumlarımızı sizle paylaşacağız.

Citroen c4 cactus hakkında tüm sorularınızın cevabı videomuzda.

Otomobili aldığım ilk gün i̇stanbul'da çok ciddi bir yağmura yakalandım. Cactus 2019, citroen c4 cactus fiyat, citroen c4 cactus test, citroen c4 cactus test 2018, citroen c4 cactus test sürüşü, citroen c4 benim test aracım 1.2 puretech turbo benzinli motora sahipti. Otomobil ve araba tutkunlarına özel, citroen c4 cactus test sürüşü, fiyatları, incelemesi, motor hacmi ve daha fazlası videomuzda. Otomobil dünyam 236.150 views5 year ago. Yetişkin yolcu güvenliğinden yüzde 82, çocuk. Lansmandan sonra yeni citroen c4 cactus modelini test etme imkanı bulduk. Citroen c4 cactus | test. Tasarımıyla otomobillerle ilgisi olmayanlara bile diğerlerinden farklı olduğunu daha ilk bakışta vurgulayan c4 cactus, b ve c crossover segmentinin ortasında konumlanıyor. Bugün citroen c4 cactus modelinin test sürüşünü gerçekleştirecek ve yorumlarımızı sizle paylaşacağız. Euro ncap crash test of citroen c4 cactus 2014. İlk bakışta dikkatleri üzerine çeken citroen c4 cactus'un gerçekten alışılmışın dışında bir görünümü var. Psa grubu çatısı altında faaliyet gösteren fransız citroen. Otomotiv sektöründe tasarım savaşları her geçen gün daha da şiddetlenerek devam ediyor.

Related : Citroen C4 Cactus Test Sürüşü Türkçe : Yeni c4 cactus ne kadar yakıyor, kaç para, bagajı nasıl ve daha fazlası için..